6946188632 Ναύπλιο, Αργολίδα kristo.visha1@gmail.com
Search Close
 
 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
VISHA KRISTO | Πέτρινες Κατασκευές Αργολίδα - Χτίσιμο Πέτρας - Επενδύσεις Πέτρας - Πλακοστρώσεις


Η πέτρα είναι φυσικό υλικό που με την κατάλληλη κατεργασία μπορεί να χαρίσει ζεστασιά και ομορφιά στον χώρο σας. Δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο οικοδομικό υλικό, γιατί είναι ένα φυσικό υλικό υψηλής αισθητικής, υψηλής αντοχής, με θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες και δεν επηρεάζεται από μικροοργανισμούς. 

Με άφθονο μεράκι, αγάπη και αφοσίωση, η επιχείρησή μας “VISHA KRISTO” η οποία βρίσκεται στην Αργολίδα και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Ασίνη  και το έμπειρο συνεργείο μας δημιουργούν έργα διαχρονικά, μοναδικής αισθητικής και ποιότητας.
 
 
 
 
     
     
     
     
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Διαθέτοντας μία μεγάλη ποικιλία από διάφορα είδη πέτρας, ο πελάτης μπορεί να διαλέξει την πέτρα που επιθυμεί για το χώρο του ώστε να έχει το αποτέλεσμα που έχει φανταστεί. Έπειτα εμείς με πίστη στην παράδοση, επεξεργαζόμαστε τις πέτρες και χτίζουμε με μοναδικό στόχο το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.
 
 Χτισίματα με Πέτρα
 Επενδύσεις Πέτρας σε εσωτερικούς & εξωτερικούς Χώρους
 Ξυλόφουρνους - BBQ
 Παρτέρια
 Σκαλοπάτια
 Πλακοστρώσεις
 
...και οποιαδήποτε κατασκευή με πέτρα επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
Με αφετηρία την αγάπη μας για την τέχνη της πέτρας και με συμμάχους την φαντασία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ολοκληρωμένα έργα υψηλής ποιότητας.

Πραγματοποιούμε κατασκευές οι οποίες εναρμονίζονται με το φυσικό πέτρωμα και με το περιβάλλον που το υποδέχεται.

Η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελούν το πρωταρχικό και βασικότερο μέλημά μας, καθώς πιστεύουμε ότι ο ικανοποιημένος πελάτης είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ναύπλιο, το Τολό, το Άργος, όλη την Αργολίδα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως.
 
 
     
     
     
     

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ