6946188632 Ναύπλιο, Αργολίδα kristo.visha1@gmail.com
Search Close
hero image
 
 
 

VISHA KRISTO
Πέτρινα Σπίτια Ναύπλιο Αργολίδα - Πλακοστρώσεις - Επενδύσεις με Πέτρα - Αναπαλαιώσεις Κτιρίων


Η επιχείρησή μας “VISHA KRISTO” η οποία βρίσκεται στην Αργολίδα και πιο συγκεκριμένα στο Ναύπλιο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια με πέτρινες κατασκευές και χτισίματα πέτρας προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες που δραστηριοποιούνται χρόνια στο χώρο και μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε είδους πέτρινες κατασκευες, στοχεύοντας πάντα στην δημιουργία καλαίσθητων και εντυπωσιακών αποτελεσμάτων.

Με μεράκι, φαντασία και υπευθυνότητα, μπορούμε να χτίσουμε τα όνειρα σας και να υλοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 
 
 
 
     
     
     
     
 
 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
 
Χάρη στο έμπειρο συνεργείο μας αλλά και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, μπορούμε να αναλάβουμε χτισίματα με πέτρα, επενδύσεις με πέτρα και πλακοστρώσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ναύπλιο, το Τολό, το Άργος, όλη την Αργολίδα και τις γύρω περιοχές.

Έχοντας ως γνώμονα την υψηλή ποιότητα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, το άρτιο αποτέλεσμα, τις οικονομικές τιμές και τη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, προσφέρουμε εγγυημένη εργασία σε οτιδήποτε αναλάβουμε. Η αποδεδειγμένη ικανότητά μας στη κατασκευή μεγάλων έργων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, μας εξασφαλίζει σταθερές μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες μας, καθώς και υψηλό μερίδιο στη συνολική αγορά των κατασκευών.

Μέχρι και σήμερα, η επιχείρησή μας, έχει φέρει εις πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αργολίδα. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη εκείνη την εμπειρία που μας επιτρέπει να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στα πιο δύσκολα έργα.
 
 
     
     
     
     

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ναύπλιο, το Τολό, το Άργος, όλη την Αργολίδα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως.